dijous, 1 de maig del 2008

Aliments africans Bona Cuina !!

No cal ser primirat a l´àfrica s´ha de mengar el que hi ha. Per aixó us citaré alguns dels plats que es poden mengar als pobles o bé als restaurant de cinc estrellles africans.

Les mans de goril.la son molt apreciades al Congo. De totes maneres has de saber que mengar-te els teus parents llunyans pot ocasionar-te més malalties que amb animals no tan propers. Per exemple l´Ebola


A Nigeria es mengen molts gossos. De fet els hi diuen 404 als gossos en record del cotxe frances 404 que corre que se les pela. Sobretot quan s´el volen mengar

Els térmits o formiges blanques es mengen a molts indrets d´àfrica.A Kenya, Camerun, Uganda i Malawi. Sobretot a l´estació humida. Fan focs de Kerosé que atrauen als insectes i els fan fregits o torradets.L´acid fòrmic que tenen els hi pot donar un gustet especial.

A Zimbabwe fan uns cucs molt apreciats que es diuen cucs "mopane" son unes ouruges que es fan fregides o a la brasa